Celebrity News

Najzgodnija sportistkinja u Srbiji obožava Nemanju i tetovaže: Nećete verovati kako danas živi poznati košarkaški par (FOTO)

Jasmina Aleksandrov vodi nesvakidašnji način života

Najzgodnija sportistkinja u Srbiji obožava Nemanju i tetovaže: Nećete verovati kako danas živi poznati košarkaški par (FOTO)

Instagram/Printscreen/nemanjaaleksandrov

Jasmina Aleksandrov vodi nesvakidašnji život

Jasmina Aleksandrov među ljubiteljima sporta i danas važi za jednu od naših najboljih košarkašica. Karijeru je počela u Vojvodini, igrala je za brojne evropske i američke klubove, a bila je i ostala najmlađa igračica koja je ikada nastupala za našu seniorsku reprezentaciju.

 

 

Pažnju javnosti privlačila je kako umećem pod obručima, tako i atraktivnom pojavom, ali i brojnim tetovažama.

Pročitajte: Menja sve iz korena - Milica Dabović donela odluku koja će promeniti život njoj i njenom sinu!

Po završetku aktivne košarkaške karijere ostala je u sportu, ali se fokusirala na neke ekstremne discipline. Danas je jedan od najtraženijih individualnih trenera.

Sara Jo nikada nije krila da je upravo zahvaljujući Jasmini dovela telo do perfekcije.

- Kada vam je trener Jasmina Aleksandrov, onda nema mnogo zabušavanja. Ako se dogodi da mi se ne trenira ili da jednostavno nemam snage i volje, ona me uvek motiviše i ja odradim trening koji mi da neverovatnu energiju - pričala je pevačica.

Jasmina Aleksandrov godinama je u srećnom braku.

Njen suprug Nemanja Aleksandrov svojevremeno je važio za jednog od najperspektivnijih srpskih košarkaša. Predviđali su mu svetlu budućnost, ali mu dve ozbiljne povrede nisu dozvolile da pokaže koliko zapravo može.

Jasmina i Nemanja zajedno su proputovali ceo svet, uživali su u sportskim uspesima, vodili urbani stil života. A onda su se odlučili na beg od gradske vreve.

 

 

Po završetku pandemije preselili su se na planinu, gde su izgradili kuću od slame, drveta i gline, sa kamenim temeljom.

Zasadili su voće i gaje baštu, što im je sasvim dovoljno za prehranu, budući da su oboje vegani.

 

 

U grad dolaze kada obaveze to zahtevaju, a u međuvremenu uživaju u svežem vazduhu, netaknutoj prirodi i društvu nekoliko pasa i mačaka.

 

 

Komentari (0)

Loading