Celebrity News

Stariji sin slomio srce Seki Aleksić! Težak je život (FOTO)

Sin Seke Aleksić se ponaša drugačije od svojih vršnjaka

Stariji sin slomio srce Seki Aleksić! Težak je život (FOTO)

Amir Hamzagić/ATA Images

Maleni Jakov Piljikić, inače stariji sin Seke Aleksić, dete je koje živi u izobilju.

Od prvog trena on i njegov mlađi brat Jovan imaju sve što požele, ali odnedavno otkako se situacija u kući promenila i njihovi zadaci u domu su postali malo drugačiji.

Pročitajte: Da li je moguće da je toliko starija? Ovo je razlika u godinama između Seke i Veljka

Ranijih godina Jakovljeva jedina obaveza bila je da bude dobar dečak, dobar sin, stariji brat, ali i odličan đak u školi.

Njegove dužnosti kao člana porodice malo su se modifikovale dolaskom prvo kokoški na imanje, zatim ovčica, ali i roditeljskom odlukom da samostalno uzgajaju baštu.

instagram/sekaaleksic

 

Seka je naravno sa pratiocima podelila sve segmente svog novog života, nekima se to dopalo, nekima nije, međutim, čini se da je stariji sin Seke Aleksić sve novitete prihvatio sa oduševljenjem.

Pevačica je danas objavila duhoviti video u kome je on glavni akter. Naime, usnimila je estradna umetnica pa objavila na svom Instagram profilu kako njen naslednik zaliva luk u bašti.

instagram/sekaaleksic

 

Ali tu nije stala. S obzirom na to da je uvidela da se mališan ne snalazi najbolje upitala ga je: "Jakove, kako ide", na šta je on odgovorio: "Nikako".

Pročitajte: Došlo je do konflikta pa usledio kraj braka - Seka Aleksić se razvela, a ovo je razlog

Shvativši da može dodatno da se našali sa njima, upitala ga je da li je težak život na šta je on odgovorio:

- Nije lako biti dete. Blago se vama starijima. Sad deca moraju da rade - završio je svoje izlaganje mezimac pevačice nastavivši da zaliva baštu, što je nju nasmejalo, a veruje se i ganulo.

instagram/sekaaleksic

 

U ovom jednom momentu video se rezultat svih neumornih noći, sati pričanja, vaspitavanja, pravilnog odgoja okrenutog veri, ali najpre do izražaja ovde je došlo poštovanje prema roditeljima i njihovom radu.

Najveće bogatstvo i najveći Sekih uspeh upravo je ovaj jedan kadar.

Komentari (0)

Loading