Celebrity News

Ovo je nečuveno! Danica Ristovski suočena sa devojkom Lazara Ristovskog, sin morao da reaguje

Danica Ristovski i Anica Lazić u zajedničkom projektu

Ovo je nečuveno! Danica Ristovski suočena sa devojkom Lazara Ristovskog, sin morao da reaguje

instagram anica lazic selfi/ata images, antonio ahel

Produkcija porodice Ristovski stvara novi projekat, televizijsku seriju „Krunska 11”, a kako mediji otkrivaju, Danica Ristovski i Anica Lazić učestvovaće u ovom projektu.

Ipak, kako bi se našao kompromis, njih dve neće deliti kadar, i neće igrati u istoj sezoni, piše Blic.

Pročitajte: Devojka Lazara Ristovskog podelila trenutak najveće sreće - Vredelo je, hvala ti, živote (FOTO)

- Lazar je posle razvoda ostao u korektnim odnosima sa Danicom, a kako je ona vrsna glumica, ne želi da meša privatne i poslovne odnose. Zato ju je angažovao u novom projektu, ali kako u svemu ima uticaj i njihov sin Petar, Danica je bila logičan izbor.

Ona će igrati u prvoj sezoni, dok će Anica, sadašnja njegova devojka, igrati u drugoj sezoni. One neće deliti kadar, ali će svakako biti deo ovog projekta čije se emitovanja očekuje od jeseni - kaže izvor upućen u celu priču. 

Ata Images

 

U projketu u kome učestvuju Danica Ristovski i Anica Lazić, učestvuje i Lazareva i Daničina snaja Teodora, koja sa Anicom deli kadrove.

- Njih dve snimaju zajedno i fino se slažu. Nisu baš privatno prisne, ali su zajedno u pojedinim scenama, gde su sa njima Miodrag Radonjić, Iva Štrljić i Zoran Cvijanović. Teodora igra Cvijanovićevu snaju - naglašava izvor otkrivši detalje porodičnih odnosa.

Komentari (0)

Loading