Celebrity News

Ana Ivanović prvi put pokazala vilu u Austriji: Ovo nema ni kod gastarbajtera, od pogleda na bazen će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Dom Ane Ivanović u Austriji donedavno je bio prava enigma za javnost

Ana Ivanović prvi put pokazala vilu u Austriji: Ovo nema ni kod gastarbajtera, od pogleda na bazen će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Instagram/Ana Ivanović

Svima je poznato da je nakon preseljenja iz Čikaga dom Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera postala prekrasna vila u Austriji.

Nisu bivša teniserka i fudbaler želeli da žive u samom gradu, već su odabrali da se skuće na porodičnom imanju Švajnštajgerovih sa koga se prostire predivni pogled na planinske predele.

Pročitajte: Ana Ivanović rodila tri sina, a izgleda kao manekenka! Tajna je u ovom napitku, pije se ujutru na prazan stomak

Verovalo se da su upravo to, kao i mir, tišina i prostor za njihova tri mališana, presudilo da se tu oni nastane.

Dom Ane Ivanović u Austriji često je bio tema domaćih medija, ali uglavnom kroz nagađanja, niko nikada nije video kako zaista njena kuća izgleda.

Često su paparaci uspevali da je uslikaju pred vilom u Španiji, pa čak i pred roditeljskim domom u Beogradu.

Arturo Holmes/Getty Images

 

Ali je raskošna vila u Austriji sve donedavno ostala čista enigma.

Očigledno je da sportistkinja i njen izabranik te detalje nisu želeli da dele s javnošću, iz istog razloga odlučili su da najmlađem sinu sakriju ime. Najstariji se zove Luka, mlađi Leon, dok za najslađeg ne postoji čak ni naznaka.

Zašto su se na ovaj korak Basti i Ana odlučili verovatno će otkriti kroz godinu, dve. Isto tako veruje se da su sve one fotografije iz dnevnog boravka, trpezarije i kuhinjskog prostora zapravo iznajmljeni prostori u promotivne Instagram svrhe.

 

 

Isto se pomislilo i kada su na društvene mreže dospele slike bazena mame trojice naslednika, ali kako pomenuti bazen nije prvi put u fokusu, tako je donet zaključak da je prelepo dvorište i plavetnilo koje se presijava na prolećnom suncu ipak deo Aninog i Bastijevog kutka.

Pročitajte: Ana Ivanović rastrojena - Bastijan i ja se više ne razumemo (FOTO)

Ako je suditi po tom jednom kadru, reklo bi se da je sportski par na sve detalje mislio. Prvenstveno na to da sve bude lepo i usklađeno bojama i eksterijerom, ali i da bude praktično, nadasve zbog sinova koji su u godinama kada su hiperaktivni i vole i da potrče, i da voze bicikl, i kupaju se u bazenu, ali igraju i tenis.

 

 

Tata im je u toj igri najbolji saigrač, dok mami kažu da ona to ne zna.

- Bastijan sa njima igra tenis, vole to, meni kažu: "Mama, skloni se, ti ne znaš" - duhovtio je ranije ispričala Ana Ivanović.

Komentari (0)

Loading