Celebrity News

Ne pričam sa 90 odsto familije: Milica Kon oštra - To mi je ostalo u amanet od mame pokojne

Voditeljka Milica Kon nije u dobrim odnosima sa familijom

Ne pričam sa 90 odsto familije: Milica Kon oštra - To mi je ostalo u amanet od mame pokojne

Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Milica Kon se ne libi da govori o brojnim temama koje mnogi izbegavaju, pa je tako otvoreno priznala da sa 90 odsto familije nije u dobrim odnosima. Štaviše, uopšte ne razgovaraju.

Pročitajte: Razlaz sa Markom je jedino rešenje - Milica Kon iznenadila porodicu i prijatelje posle 14 godina braka

- Nije da ne pričam sa celom familijom, ali nisam u kontaktu sa 90 posto njih. To su srpska posla. Nasledstvo, imovina, to mi je ostalo u amanet od mame pokojne.

Tako da eto zato. Ona se posvađala sa tim delom familije i ja prosto ne mogu da nastavim kontakt, ako su oni nju povredili.

- Imovina se vodi na njenu rođenu sestru. Ja nemam nikakav deo. Nije ni da mi treba, ali to je moju majku pogodilo i tu smo završili priču - rekla je u svojoj ispovesti Milica Kon.

ATA Images

 

 

Sličnu priču je svojevremeno podelila i glumica i voditeljka Nataša Aksentijević koja tvrdi da je od roditelja dobila samo prezime.

- Nisam emotivno vezana za to prezime, meni je okej da budem Aksentijević i ja sam već 10 godina Aksentijević, otkako sam se udala za svog muža. Da su mi ti roditelji nešto dali u nasledstvo, pa da kaže čovek, ajde da se njihovo prezime zadrži.

Oni imaju tog sina što su njemu sve dali, pa nek im on nosi prezime, ja neću”, bila je oštra Nataša u emisiji "Grand magazin". Ono što joj se dogodilo nije razumela tek onda kada je i sama postala majka.

 - Ne znam. Ništa na tu temu mi nije jasno. Pokušavam da opravdam svoje roditelje svim i svačim, pa i našom sredinom, mentalitetom, običajima... I samo dolazim do nerazumevanja svega što mi se dogodilo - rekla je i istakla da je odnos sa roditeljima i bratom zasnovana, kao i kod većine Srba, na lažnim osmesima.

Komentari (0)

Loading