Celebrity News

Tukao me je iz ljubomore, a kada sam mu uzvratila, njegova majka me isterala iz kuće: Goca Lazarević danas puni 70 godina

Životna priča Goce Lazarević mami suze

Tukao me je iz ljubomore, a kada sam mu uzvratila, njegova majka me isterala iz kuće: Goca Lazarević danas puni 70 godina

Ata Images

Danas punih 70 godina, a životna priča Goce Lazarević nije laka.

 Roditelji su joj radili u inostranstvu, a ona i brat svakoga dana su jeli paštetu i margarin. Od toga je, kako je priznala, dobila gastritis.

Majka joj je nastradala u saobraćajnoj nesreći, a njen odlazak nikada nije prebolela. Otac se nakon toga nekoliko puta nezvanično ženio.

Pročitajte: Bio je najveća ljubav Goce Lazarević, a onda je usledila tragedija - Godinama je za njim plakala

 - Tata se nakon toga nezvanično ženio nekoliko puta. To su bile neke žene koje su bile grube prema nama.

Kada je jedna od njih došla, smislila sam srednju školu koja ne postoji nigde u blizini, da pobegnem da ih ne gledam. Otišla sam u Beograd - ispričala je svojevremeno Goca koja je imala problem u porodici u kojoj je boravila. Sin jedinac bio je ljubomoran na nju i često ju je tukao.

Ata Images

 

 

- Nije voleo što sam ja tu. Svaki dan me je tukao iz ljubomore, a jednom, kada me je ozbiljno udario, ja sam mu vratila.

Tada mi je njegova mama rekla da tražim drugu kuću. Spakovala sam stvari u kartonsku kutiju i pošla sam da tražim tetku.

Znala sam samo da radi kod Liona u nekom bifeu. Jedva sam je našla - rekla je u emisiji „Glamur" svojevremeno pevačica koja je sigurnost pronašla pokraj Milutina Popovića Zahara, sa kojim je provela 16 godina u braku.

 

 

Komentari (0)

Loading