Celebrity News

Doživela Danijelinu sudbinu: Petar Grašo OSTAVIO Hanu i ćerkicu zbog ove POZNATE pevačice, cela Hrvatska se trese! (FOTO)

Petar Grašo i Hana Huljić razdvojeni već neko vreme

Doživela Danijelinu sudbinu: Petar Grašo OSTAVIO Hanu i ćerkicu zbog ove POZNATE pevačice, cela Hrvatska se trese! (FOTO)

Petar Grašo i Hana Huljić iako slove za jedan od skladnijih parova, dugo nisu viđeni zajedno u javnosti, te je to jedan od razloga da mnogi posumnjaju da u njihovom braku ne cvetaju ruže.

- Jadna Hanica, prava samohrana majka! Sirota Alba, nema tatu ni iz bolnice da je iznese, niti na krštenje da je ponese! Baš su sirotice sa emotivne strane - nizali su se komentari na "Instagramu" nakon što je Hana uslikana kako sama sa ćerkom stiže na krštenje koje je obavljeno u februaru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Sada su i hrvatski mediji preneli kako popularni muzičar najbliže članove svoje porodice nije video gotovo dva meseca, međutim da Petar Grašo i Hana Huljić i pored svih nagađanja odlično funkcionišu, te da je u njihovom odnosu sve u redu, otkrio je pevač i stao na put zluradim komentarima:

Pročitajte: Grašo NAPUSTIO ženu na dan ćerkinog krštenja - Tužna Hana se oglasila srceparajućom fotografijom, svi šalju podršku

- Nema ništa bolje od toga, divan je osećaj vratiti se kući u najlepši grad na svetu, posle 52 dana uzastopce provedena na putu - rekao je za tamnošnje medije.

Boško Karanović

 

Petar Grašo, naime, kući je stigao sa festivala „Melodije Jadrana“ u Splitu, gde je sa koleginicom Ninom Badrić predstavio duetsku pesmu. 

Instagram

 

-Danas sam došao iz Makedonije, iz Skopja, i evo me tu večeras sa vama - rekao je Grašo objasnivši zašto je tako dugo bio odvojen od supruge i ćerkice.

Instagram

 

- Nina i ja smo godinama dobri prijatelji i ljudi koji iznad svega obožavaju muziku. Kao što znate, u karijeri retko posežem za duetima, ali u saradnji sa Ninom sam uživao i siguran sam da će i publika večeras to osetiti, baš kao i slušaoci koji će našu pesmu čuti na radiju - dodao je.

Poslušajte njihovu duetsku pesmu.

Komentari (0)

Loading