Celebrity News

KRAJ: Vujadin se spakovao i NAPUSTIO DOM, upravo sve potvrdio na Instagramu! Mirka u suzama

Vujadin Savić i Mirka Vasiljević na prekretnici

KRAJ: Vujadin se spakovao i NAPUSTIO DOM, upravo sve potvrdio na Instagramu! Mirka u suzama

Vujadin Savić i Mirka Vasiljević važe za jedan od najlepših parova na javnoj sceni, a iz vanbrače zajednice u kojoj uživaju već deceniju dobili su četvoro dece Andreja, Adrijanu, Mihajla i Aniku. Proteklih godina par je živeo na različitim relacijama sve u zavisnosti od fudbalskog angažmana Mirkinog partnera, a do nedavno adresa im je bila u Nikoziji gde je Vujadin Savić bio član fudbalskog kluba Apoel.

Da će svoje porodično gnezdo ponovo sviti u Beogradu, vest je koja je preplavila društvene mreže, a Vujadinovom konačnom povratku kući nesumnjivo se najviše raduju Mirka i deca.

Pročitajte: Sve ih pokazali - Četvoro dece Mirke i Vujadina na jednoj fotografiji, konačno se vidi na koga svi liče (FOTO)

Instagram

 

Bivši kapiten Crvene zvezde, sin legendarnog golgetera Dušana Savića, doneo je odluku od velike važnosti te potvrdio da je stavio tačku na svoju bogatu fudbalsku karijeru te i zvanično postao član stručnog štaba našeg najtrofejnijeg kluba.On je obezbedio sve trenerske licence, pa će ubuduće umesto na terenu, svoj tim podržavati pored linije travnate površine na Marakani.

Pročitajte: Ovaj čovek ne zna za granicu - Kako je Vujadin Savić PRED SVIMA RASPLAKAO Mirku, majku njegovo četvoro dece (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nasa CZV (@nasaczv)

 

- Vujadinu Saviću je "mesto gde su najbolji stvarani i najveći padali" dobro poznato, a sada se vratio kako bi se oprobao u novoj ulozi. Pred njim i našim celokupnim timom je novi izazov - prvi meč grupne faze Lige Evrope. Podrška je neophodna, a to dobro zna i Vujadin koji vas poziva da ponesete barjak i ponovo budete deo spektakularne atmosfere na Marakani - saopštili su iz kluba. a Vujadin je punog srca poručio:

- Zvezdaši, ja sam spremio barjak, obzirom da ću biti na klupi neću moći da ga ponesem, ponesite ga vi. Vidimo se na Marakani - pozvao je Savić navijače da ga podrže na novoj funkciji.

Pored ove bombastične vesti danima se šuška kako par namerava da se počasti nekretninom na Kipru, međutim kako stvari stoje, stalna adresa Savića sada je u prestonici, a luksuzna vila sa pogledom na more poslužiće porodici za beg iz gradske vreve.

 

Komentari (0)

Loading