Celebrity News

Mislila je da je majčina smrt najgore što je moglo da joj se dogodi, ali OVO JU JE DOTUKLO! Pretužan dan za Lenu Kovačević (FOTO)

Mama Lene Kovačević preminula je pre više tri meseca, što je pevačicu potpuno razorilo

Mislila je da je majčina smrt najgore što je moglo da joj se dogodi, ali OVO JU JE DOTUKLO! Pretužan dan za Lenu Kovačević  (FOTO)

Ata Images/M.M.

Nakon duge i teške bolesti mama Lene Kovačević okončala je ovozemaljski život i preselila se, po mišljenju vernika, na neko lepše mesto.

Pevačica koja je bila jako vezana za majku, jednako kao i za oca Dušana Kovačevića, obavestila je javnost o ishodu putem Instagrama.

Pročitajte: Ovakav dnevni boravak imaju samo Haris i Melina i ona! Lena Kovačević otvorila vrata doma, od luksuza zastaje dah (FOTO)

Iako slomljena zbog ovoga gubitka, smogla je snage da sa osmehom zbog kog su joj svi govorili da liči na majku učestvuje na takmičenje „Pesma za Evroviziju”. 

Instagram/Lena Kovačević

 

Numeru „Zovi me Lena” koja je trebalo da bude balada, preoblikovala je u malo brži ritam i posvetila je majci.

Na samom kraju izvođenja pogledala je u nebo, što je svima bio jasan znak na koga misli dok peva i kome su reči posvećene.

Mama Lene Kovačević bila je kreativac, laf, pozitivac, nepresušna Dušanova inspiracija i nikada, čak ni u najgorim vremenima, nije dozvolila da joj bilo šta remeti duh i veru u Boga.

Posmatrala je svet kroz ružičaste naočare, tome je i Lenu naučila, a veruje se da joj je na samrti poručila da nikako nakon njene smrti ne tuguje, već da se vrati svom životu, muzici, deci, suprugu i bude uz brata i oca, što je ona i uradila.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Osmeh sa lica pop zvezde od toga trena ne silazi s lica.

Uvek nasmejana gostuje u emisijama, fotografiše se za naslovne strane, dok joj je voljena majka uvek u mislimanjene poslednje reči, njeni saveti, kao i njeno nesebično davanje, o kojima mnogi svedoče.

Danas na 120 dana od majčine smrti, Lena je ustuknula pred pozitivizmom, možda zato što je ujedno i Veliki petak, dan stradanja Isusa Hrista, te je na svom profilu objavila fotografiju sa majkom uz opis: „120...”

Pročitajte: Muza iz senke - Evo ko je bila majka Lene Kovačević i supruga čuvenog Dušana Kovačevića

Iako obe na slici nasmejane, primetno je da su potpuno u crno odevene.

instagram/lenakovacevic

 

Fotografija je vrlo stara, ali zasigurno podseća na neke lepše bolje dane koje pevačica nikada neće zaboraviti. Naprotiv, nastojaće da ih dobro zapamti i podeli s naslednicima koji su baku obožavali.

 

Komentari (0)

Loading